Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Facebook: Όλες Οι Σελίδες Αποκτούν Timeline, Αλλάζει Το Σύστημα Των Σχολίων Και Η Αναζήτηση

Το Facebook συνεχίζει τις αλλαγές. Από χθες όλες οι Σελίδες απόκτησαν το Timeline, έχει αλλάξει το σύστημα των σχολίων και η εταιρία πειραματίζεται επάνω σε ανανεωμένη αναζήτηση.

Timeline – Χρονολόγιο

To Timeline (Χρονολόγιο) μετά τα προφίλ των χρηστών, μεταφέρθηκε και στις Σελίδες. Από χθες όλες οι Fanpages το έχουν αποκτήσει αυτόματα και σαφώς δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής στο παλιό τρόπο εμφάνισης. Άμα κατέχεις κάποια σελίδα, βεβαιώσου ότι την έχεις διαμορφώσει όπως ακριβώς αρμόζει στο Timeline.

Σχόλια

Τα σχόλια στο Facebook γίνονται ακόμα καλύτερα και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό.

Όχι, δεν έχουμε ανανεωμένο τρόπο εμφάνισης, όμως επιτέλους θα ενεργοποιηθούν τα permalinks και έτσι θα μπορούμε να στέλνουμε σε κάποιον το σύνδεσμο του σχολίου και κατευθείαν να ανοίγει η σελίδα με το σχόλιο. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που πρόκειται να προστεθεί είναι τα spam σχόλια. Άμα κάποιο σχόλιο αναγνωριστεί σαν ενοχλητικό, θα εμφανίζεται γκριζαρισμένα ανάμεσα στα υπόλοιπα σχόλια. Ο διαχειριστής της σελίδας θα μπορεί με ένα κλικ να το επεξεργαστεί.

Αναζήτηση

Για την ανανεωμένη αναζήτηση στο Facebook δεν γνωρίζουμε πολλά. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μαζί με τα αποτελέσματα χρηστών θα εμφανίζονται και ιστοσελίδες.

Οι πρώτες φήμες για ανανεωμένη μηχανή αναζήτησης στο κοινωνικού δικτύου ξεκίνησαν όταν βγήκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του laptop του Mark Zuckerberg, όπου το πεδίο αναζήτησης του Facebook ήταν αρκετά διαφορετικό (πιο εκτεταμένο) από το τρέχον.

Πηγές: 1, 2 & 3

Μοιράσου το με τους φίλους σου: