Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το Facebook Για Windows 8.1

Facebook official app for Windows 8.1

Αν και τα Windows 8 έχουν ενσωματωμένο το Facebook, η εταιρία κυκλοφόρησε τώρα μια σωστή εφαρμογή για εκείνους που είναι συνεχώς συνδεδεμένοι στο κοινωνικό δίκτυο. Η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με τα Windows 8.1 και είναι συμβατή μόνο με τη νέα έκδοση του desktop λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Όπως μπορείτε να δείτε από το screenshot, η εφαρμογή μοιάζει με τη web έκδοση του Facebook, αλλά έχει μια επίπεδη εμφάνιση για να ταιριάζει με το γενικό σχεδιασμό του γραφικού περιβάλλοντος των Windows 8.1. Η εφαρμογή επίσης υποστηρίζει το Snap View για να είσαι στο δίκτυο ακόμα και όταν χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές.

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή γίνεται διαθέσιμη από χώρα σε χώρα και λογικά μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Windows 8.1 θα έχει γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως. Στην Ελλάδα ακόμα δεν είναι, όμως όταν γίνει θα μπορείς να τη κατεβάσεις από εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: