Ξεκίνησαν Οι Βίντεο-Διαφημίσεις Στο Facebook

Ξεκίνησαν Οι Βίντεο-Διαφημίσεις Στο Facebook

Facebook Αuto Play Video Ads

Η Facebook ανακοίνωσε ότι δοκιμάζει μια νέα μορφή διαφημίσεων για τους διαφημιστές. Με αυτή τη μορφή οι διαφημίσεις στο News Feed θα είναι βίντεο και θα παίζουν αυτόματα, χωρίς να το θέλει ο χρήστης.

Όταν ο χρήστης στην εφαρμογή κινητών του Facebook περιηγείται στα posts που έχουν δημοσιευτεί στο News Feed και φτάσει στη βίντεο-διαφήμιση αυτή θα αρχίσει να ‘παίζει’ αυτόματα χωρίς ο χρήστης να πατήσει κάτι. Ευτυχώς η διαφήμιση αναπαράγεται χωρίς τον ήχο και αν τελικά ο χρήστης ενδιαφέρεται να την ακούσει κανονικά, απλά πατάει επάνω της και εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη. Αν όμως απλά την αγνοεί, ευτυχώς, μπορεί να συνεχίσει παρακάτω. Με το τέλος της διαφήμισης εμφανίζονται και άλλες δύο.

Μέχρι στιγμής αυτές οι διαφημίσεις περιορίζονται στους κατοίκους των ΗΠΑ οι οποίοι θα δουν και τη πρώτη η οποία σχετίζεται με τη ταινία “Divergent.” Ένα ακόμα καλό είναι ότι οι διαφημίσεις παίζονται αυτόματα μόνο όταν το κινητό ή το tablet είναι συνδεδεμένο σε WiFi δίκτυο, έτσι δεν θα καταναλώνουν τα MB του χρήστη.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.