Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ξεκίνησαν Οι Βίντεο-Διαφημίσεις Στο Facebook

Facebook Αuto Play Video Ads

Η Facebook ανακοίνωσε ότι δοκιμάζει μια νέα μορφή διαφημίσεων για τους διαφημιστές. Με αυτή τη μορφή οι διαφημίσεις στο News Feed θα είναι βίντεο και θα παίζουν αυτόματα, χωρίς να το θέλει ο χρήστης.

Όταν ο χρήστης στην εφαρμογή κινητών του Facebook περιηγείται στα posts που έχουν δημοσιευτεί στο News Feed και φτάσει στη βίντεο-διαφήμιση αυτή θα αρχίσει να ‘παίζει’ αυτόματα χωρίς ο χρήστης να πατήσει κάτι. Ευτυχώς η διαφήμιση αναπαράγεται χωρίς τον ήχο και αν τελικά ο χρήστης ενδιαφέρεται να την ακούσει κανονικά, απλά πατάει επάνω της και εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη. Αν όμως απλά την αγνοεί, ευτυχώς, μπορεί να συνεχίσει παρακάτω. Με το τέλος της διαφήμισης εμφανίζονται και άλλες δύο.

Μέχρι στιγμής αυτές οι διαφημίσεις περιορίζονται στους κατοίκους των ΗΠΑ οι οποίοι θα δουν και τη πρώτη η οποία σχετίζεται με τη ταινία “Divergent.” Ένα ακόμα καλό είναι ότι οι διαφημίσεις παίζονται αυτόματα μόνο όταν το κινητό ή το tablet είναι συνδεδεμένο σε WiFi δίκτυο, έτσι δεν θα καταναλώνουν τα MB του χρήστη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: