Η Facebook Αναπτύσσει Νέα Εφαρμογή Ειδήσεων

Η Facebook Αναπτύσσει Νέα Εφαρμογή Ειδήσεων

Η Facebook συνεχίζει τη προσπάθειά της να κυριαρχήσει στο κομμάτι της ενημέρωσης και για αυτό τώρα αναπτύσσει μια νέα εφαρμογή που θα στέλνει ειδοποιήσεις για έκτακτες ειδήσεις στο κινητό του χρήστη.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά του το Business Insider, πρόκειται για μια νέα, μεμονωμένη, εφαρμογή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρώιμα στάδια η οποία θα ζητάει από τον χρήστη για ποιες ειδήσεις θέλει να λαμβάνει ειδοποιήσεις και για ποια θέματα ή ‘σταθμούς’ θέλει να ενημερώνεται. Έπειτα, μόλις βγει μια σημαντική είδηση για κάποιο από τα προ-επιλεγμένα θέματα μια (push) ειδοποίηση θα εμφανίζεται με 100 χαρακτήρες το πολύ.

Η εταιρία θα συνεργαστεί με λίγα μέσα μαζικής ενημέρωσης έτσι ώστε να παρέχει αξιόπιστο περιεχόμενο, και οι ειδοποιήσεις που θα έρχονται θα συνδέονται με τον ιστότοπο αυτών των ΜΜΕ. Κάτι παρόμοιο ξεκίνησε να δοκιμάζει και η Twitter τη περασμένη εβδομάδα, με τη καρτέλα έκτακτων ειδήσεων στις εφαρμογές της για iOS και Android και σύντομα θα λανσάρει το Project Lightning που θα ενημερώνει για εκδηλώσεις και νέα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Το Business Insider ενημερώνει ότι η νέα εφαρμογή της Facebook βρίσκεται σε στάδιο “alpha” testing και δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει ή πότε θα ανακοινωθεί στο κοινό.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.