Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Facebook Μοιράζει Internet Σε Όλο Τον Κόσμο Μέσω Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών

Καιρό τώρα έχουμε ακούσει τα σχέδια του Mark Zuckerberg για πρόσβαση στο Διαδίκτυο από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο ιδρυτής του Facebook είχε αναφέρει ότι αποτελεί δικαίωμα του καθενός η ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, και αυτό θα ωφελήσει την ανθρωπότητα καθώς οποιοσδήποτε πάνω στο πλανήτη, και κυρίως οι λαοί σε τριτοκοσμικές χώρες, θα έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε μάθηση.

Βέβαια, το γεγονός αυτό θα έφερνε όφελος και στην εταιρία του, καθώς η πρόσβαση στο διαδίκτυο ολοένα και περισσότερων ανθρώπων, συνεπάγει πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα – Facebook. Όπως και να έχει, το εγχείρημα αυτό αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά με την βοήθεια των προηγμένων τεχνολογικών μέσων. Με ένα συνδυασμό δορυφόρων, λέιζερ και των ειδικά φτιαγμένων μη-επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), η Facebook θα προσφέρει βασικές υπηρεσίες Διαδικτύου και πρόσβαση στον ιστό σε περιοχές του κόσμου όπου μια τέτοια δυνατότητα φαντάζει ουτοπία, όπως στην Αφρική. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει μέσω του Internet.org και του Facebook Connectivity Lab με την βοήθεια ειδικών από όλο τον κόσμο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: