Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Facebook Πρόσθεσε Κουμπί Για Δωρεές

Facebook Donate Now Button

Η Facebook πρόσθεσε στο κοινωνικό της δίκτυο ένα νέο κουμπί που επιτρέπει στους χρήστες να συνεισφέρουν μετρητά για μη-κερδοσκοπικά ιδρύματα, γρήγορα, μέσω της πλατφόρμας.

Η Facebook συνεργάστηκε με 18 μη-κερδοσκοπικά ιδρύματα για το αρχικό λανσάρισμα αυτού του χαρακτηριστικού, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα Boys & Girls Club of America, Livestrong Foundation και World Wildlife Fund (WWF).

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν δωρεά πατώντας στο κουμπί ‘Donate Now’ (‘Δωρίστε τώρα’) που έχει ενσωματωθεί στις επίσημες σελίδες των ιδρυμάτων στο Facebook. Με αυτό το χαρακτηριστικό οι χρήστες μπορούν να δώσουν $10, $25, $100 ή $250 με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής κάρτας ή PayPal. Όσοι δεν ικανοποιούνται με τα παραπάνω ποσά μπορούν να βάλουν τον αριθμό που θέλουν αυτοί.

Η επιλογή για δωρεά εμφανίζεται και στις δημοσιεύσεις των ιδρυμάτων που εμφανίζονται στο News Feed. Μέχρι στιγμής η εταιρία έχει συνεργαστεί με 18 αλλά ελπίζει να ανοιχτεί σε περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Επίσης, για τώρα πάλι, χρήματα μπορούν να δώσουν όσοι μένουν στις ΗΠΑ. Αργότερα θα έρθει υποστήριξη και για κινητά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: