Το Facebook Πρόσθεσε Κουμπί Για Δωρεές

Το Facebook Πρόσθεσε Κουμπί Για Δωρεές

Facebook Donate Now Button

Η Facebook πρόσθεσε στο κοινωνικό της δίκτυο ένα νέο κουμπί που επιτρέπει στους χρήστες να συνεισφέρουν μετρητά για μη-κερδοσκοπικά ιδρύματα, γρήγορα, μέσω της πλατφόρμας.

Η Facebook συνεργάστηκε με 18 μη-κερδοσκοπικά ιδρύματα για το αρχικό λανσάρισμα αυτού του χαρακτηριστικού, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα Boys & Girls Club of America, Livestrong Foundation και World Wildlife Fund (WWF).

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν δωρεά πατώντας στο κουμπί ‘Donate Now’ (‘Δωρίστε τώρα’) που έχει ενσωματωθεί στις επίσημες σελίδες των ιδρυμάτων στο Facebook. Με αυτό το χαρακτηριστικό οι χρήστες μπορούν να δώσουν $10, $25, $100 ή $250 με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής κάρτας ή PayPal. Όσοι δεν ικανοποιούνται με τα παραπάνω ποσά μπορούν να βάλουν τον αριθμό που θέλουν αυτοί.

Η επιλογή για δωρεά εμφανίζεται και στις δημοσιεύσεις των ιδρυμάτων που εμφανίζονται στο News Feed. Μέχρι στιγμής η εταιρία έχει συνεργαστεί με 18 αλλά ελπίζει να ανοιχτεί σε περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Επίσης, για τώρα πάλι, χρήματα μπορούν να δώσουν όσοι μένουν στις ΗΠΑ. Αργότερα θα έρθει υποστήριξη και για κινητά.

Σχετικά νέα

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.