Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Facebook Θα Προσθέσει Κουμπί “Δεν Μου Αρέσει”

Facebook

Ο Facebook CEO Mark Zuckerberg αποκάλυψε ότι η εταιρία του δουλεύει σκληρά επάνω σε ένα νέο κουμπί “dislike”. Οι χρήστες για πολύ καιρό ήθελαν ένα τέτοιο κουμπί για να εκφράζονται καλύτερα, όμως η εταιρία πίστευε ότι δεν έπρεπε να ενσωματωθεί.

Ο Zuckerberg σε μια συνεδρίαση είπε: «ο κόσμος ζητούσε το κουμπί ‘dislike’ για πολλά χρόνια, και πιθανόν εκατοντάδες άνθρωποι το ζητούσαν, και σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα επειδή σήμερα είναι η μέρα που θα πω ότι πραγματικά δουλεύουμε σε αυτό, και είμαστε πολύ κοντά για να ξεκινήσουμε τη δοκιμή του.»

Ωστόσο, ο Zuckerberg συνέχισε λέγοντας «δεν θέλουμε να μετατρέψουμε το Facebook σε φόρουμ όπου οι άνθρωποι ψηφίζουν θετικά ή αρνητικά τις δημοσιεύσεις των ανθρώπων.» Έτσι το κουμπί ‘δεν μου αρέσει’ θα εκφράζει την εμπάθεια κάποιου. Για παράδειγμα, αν κάποιος δημοσιεύσει στο Facebook ότι είχε μια κακή μέρα, αντί ο φίλος του να πατήσει το ‘Like’ θα πατήσει το νέο κουμπί.

Η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει πως θα μοιάζει αυτό το κουμπί, αλλά εφόσον είναι «πολύ κοντά» για να ξεκινήσουν τη δοκιμή του θα πρέπει σύντομα να το παρουσιάσουν στο κοινό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: