Το Facebook Θα Προσθέσει Κουμπί “Δεν Μου Αρέσει”

Έρχεται Το Facebook at Work Για Τις Επιχειρήσεις

Facebook

Ο Facebook CEO Mark Zuckerberg αποκάλυψε ότι η εταιρία του δουλεύει σκληρά επάνω σε ένα νέο κουμπί “dislike”. Οι χρήστες για πολύ καιρό ήθελαν ένα τέτοιο κουμπί για να εκφράζονται καλύτερα, όμως η εταιρία πίστευε ότι δεν έπρεπε να ενσωματωθεί.

Ο Zuckerberg σε μια συνεδρίαση είπε: «ο κόσμος ζητούσε το κουμπί ‘dislike’ για πολλά χρόνια, και πιθανόν εκατοντάδες άνθρωποι το ζητούσαν, και σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα επειδή σήμερα είναι η μέρα που θα πω ότι πραγματικά δουλεύουμε σε αυτό, και είμαστε πολύ κοντά για να ξεκινήσουμε τη δοκιμή του.»

Ωστόσο, ο Zuckerberg συνέχισε λέγοντας «δεν θέλουμε να μετατρέψουμε το Facebook σε φόρουμ όπου οι άνθρωποι ψηφίζουν θετικά ή αρνητικά τις δημοσιεύσεις των ανθρώπων.» Έτσι το κουμπί ‘δεν μου αρέσει’ θα εκφράζει την εμπάθεια κάποιου. Για παράδειγμα, αν κάποιος δημοσιεύσει στο Facebook ότι είχε μια κακή μέρα, αντί ο φίλος του να πατήσει το ‘Like’ θα πατήσει το νέο κουμπί.

Η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει πως θα μοιάζει αυτό το κουμπί, αλλά εφόσον είναι «πολύ κοντά» για να ξεκινήσουν τη δοκιμή του θα πρέπει σύντομα να το παρουσιάσουν στο κοινό.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.