Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Facebook M: Η Ψηφιακή Βοηθός Που Θα Σε Βοηθήσει Στις Αγορές Σου

Η ψηφιακή βοηθός Facebook M είναι εδώ για να σε βοηθήσει να ξοδέψεις τα λεφτά σου. Σε αντίθεση με τις αντίστοιχες υπηρεσίες, αυτή ‘ζει’ μέσα στην εφαρμογή Facebook Messenger, ο κύριος σκοπός της είναι να πραγματοποιεί αγορές -και όχι να απαντάει γενικά σε ερωτήσεις (πχ για τον καιρό) ή να εκτελεί εργασίες (πχ να στείλει ένα μήνυμα)- και οι εντολές δίνονται γραπτά, αντί για προφορικά όπως στη Siri και τη Cortana.

Μερικές από τις λειτουργίες της Facebook M είναι η δυνατότητα αγοράς προϊόντων, εύρεσης κάποιου εστιατορίου ή μέρους και κράτησης τραπεζιού σε κάποιο εστιατόριο. Για να κυλάνε όλα ομαλά, άνθρωποι της Facebook (οι «M trainers») θα επιβλέπουν τη λειτουργία της M και άμα χρειαστεί θα απαντήσουν αυτοί αντί για την M στον χρήστη. Η M μπορεί να πάρει στοιχεία από τις συνομιλίες στο Messenger αλλά δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα του Facebook.

Η εταιρία δοκιμάζει τη βοηθό με μερικούς χρήστες που ζουν στο San Francisco και αν όλα πάνε καλά αργότερα θα τη λανσάρει σε περισσότερες αγορές/χώρες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: