Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Facebook Messenger Θα Επιτρέπει Την Αποστολή Χρημάτων Σε Φίλους

Η Facebook ανακοίνωσε ότι όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Facebook Messenger θα μπορούν σύντομα να στείλουν σε φίλους τους χρήματα, δωρεάν.

Σύντομα στο Facebook Messenger θα εμφανιστεί ένα νέο εικονίδιο με το σύμβολο του δολαρίου το οποίο όταν το πατάει ο χρήστης θα μπορεί να πληκτρολογηθεί ένα ποσό και να το στέλνει στον φίλο του. Η πληρωμή θα στέλνεται απευθείας στον παραλήπτη αλλά τα λεφτά θα καθυστερούν 2-3 μέρες να μεταφερθούν από τον έναν τραπεζικό λογαριασμό στον άλλο ανάλογα τη τράπεζα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρησιμοποίηση αυτού του χαρακτηριστικού είναι ο αποστολέας να διαθέτει Visa ή MasterCard πιστωτική κάρτα. Η Facebook για την ασφάλεια των στοιχείων και των συναλλαγών θα κρυπτογραφεί τα πάντα και θα έχει μια ομάδα που θα ελέγχει για απάτες. Επίσης θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να εισάγουν ένα PIN για προστασία και οι χρήστες του iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το TouchID για έγκριση.

Η δυνατότητα πληρωμής στο Messenger θα είναι δωρεάν και αρχικά θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ για Android και iOS συσκευές. Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα σχέδια για το λανσάρισμα του και στην Ευρώπη.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: