Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Facebook Τερματίζει Το Messenger for Windows Από Τον Μάρτιο

Η Facebook έκανε γνωστή την απόφασή της να τερματίσει την εφαρμογή Facebook Messenger for Windows από την οποία οι χρήστες μπορούσαν να στείλουν μηνύματα στο chat μέσω κανονικής εφαρμογής για PC. Η σχετική ανακοίνωση ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση του τερματισμού της υπηρεσίας mail του κοινωνικού δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το Facebook Κλείνει Την Υπηρεσία Mail, @facebook.com

Το Facebook Messenger for Windows πλέον δεν θα μπορούν να το κατεβάσουν νέοι χρήστες από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, ενώ οι τωρινοί χρήστες και αυτοί που θα το βρουν σε ιστοσελίδες τρίτων όταν ξεκινήσουν το πρόγραμμα θα τους εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα που ενημερώνει για τον τερματισμό και προτρέπει τους χρήστες να μπουν στο facebook.com αν θέλουν να επικοινωνήσουν και να δουν τα μηνύματά τους.

We’re sorry, but we can no longer support Facebook Messenger for Windows, and it will stop working on March 3, 2014. We really appreciate you using Messenger to reach your friends, and we want to make sure you know that you can keep chatting and view all your messages on Facebook.com.

Επίσημος λόγος για τον τερματισμό του προγράμματος δεν υπάρχει, αλλά υποψιαζόμαστε ότι είναι ο ίδιος με αυτόν του Facebook mail – δεν υπήρχαν πολλοί χρήστες. Όπως και να έχει, από την ερχόμενη Δευτέρα (03/Μαρ/2014) κανείς δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: