Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Facebook Messenger Αποκτά Δωρεάν Βίντεο-κλήσεις

Σε μια προσπάθειά της η Facebook να εδραιώσει το Facebook Messenger σαν την απόλυτη υπηρεσία επικοινωνίας για κάθε γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε την έναρξη της δυνατότητας για βίντεο-κλήσεις μέσω αυτού. Η εταιρία τώρα θα πρέπει να ανταγωνιστεί το Skype της Microsoft και το FaceTime της Apple, όμως με 600 εκατομμύρια χρήστες του Messenger θα έχει σίγουρα από τη πρώτη μέρα αρκετούς χρήστες.

Η δυνατότητα των βίντεο-κλήσεων ενεργοποιήθηκε με ενημέρωση της εφαρμογής Messenger για συσκευές με Android και iOS λειτουργικό σύστημα. Το νέο χαρακτηριστικό έχει ενεργοποιηθεί για τον Καναδά, την Κροατία, τη Δανία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Λάος, τη Λιθουανία, το Μεξικό, τη Νιγηρία, τη Νορβηγία, το Ομάν, την Πολωνία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, και την Ουρουγουάη, και σε άλλες χώρες θα γίνει διαθέσιμο μέσα στους επόμενους μήνες.

Για να πραγματοποιήσετε βίντεο-κλήσεις αρκεί να πατήσετε στη συνομιλία ενός φίλου και να πατήσετε στο νέο κουμπί που προστέθηκε στη πάνω μπάρα της εφαρμογής (δίπλα στο κουμπί κλήσεων που υπάρχει εδώ και καιρό). Όπως είπαμε, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Facebook Messenger για Android και iOS ή άμα είστε στον υπολογιστή μπορείτε να κάνετε κλήσεις μέσω του νέου site messenger.com.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: