Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Για Πρώτη Φορά Αλλάζει Το Κουμπί Like Του Facebook

New Facebook Like Button

Το Facebook ανακοίνωσε και ήδη εφαρμόζει το νέο κουμπί για Like σε σελίδες το οποίο από το 2010 δεν είχε αλλάξει καθόλου. Με την νέα εμφάνιση ο δημοφιλής αντίχειρας αντικαταστήθηκε από ‘f’ του Facebook. Το κύριο χρώμα χρώμα έγινε το μπλε και με την κατάλληλη σκίαση θυμίζει το μπλε στη νέα μπάρα στο Facebook.

Το νέο κουμπί βεβαίως είναι αυτό στη φωτογραφία και ήδη το έχουμε δει να εμφανίζεται στο site του TechCommunity.GR. Η Facebook επίσης έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του κουμπιού στους ιστότοπους. Τα κουμπιά Like και Share εμφανίζονται παγκοσμίως 22 δισεκατομμύρια φορές την ημέρα σε παραπάνω από 7,5 εκατομμύρια sites!

Η αλλαγή σιγά-σιγά πραγματοποιείται και σύντομα όλες οι ιστοσελίδες που το ενσωματώνουν θα έχουν το μπλε κουμπί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: