Το Facebook Αποκτά Νέα Εμφάνιση, Ξανά

Το Facebook Αποκτά Νέα Εμφάνιση, Ξανά

Η Facebook αποκάλυψε άλλον έναν επανασχεδιασμό της αρχικής σελίδας της με τα νέα, ένα περίπου χρόνο μετά της τεράστιας αλλαγής που είχε προγραμματίσει και ποτέ μερικοί χρήστες δεν είδαν.

Η νέα αλλαγή της αρχικής σελίδας επικεντρώνεται κυρίως στις γραμματοσειρές, στις εικόνες και στα εικονίδια. Πλέον όσοι έχουν Windows PCs θα βλέπουν την γραμματοσειρά Arial και όσοι έχουν Mac την Helvetica – έτσι το κοινωνικό δίκτυο θα χρησιμοποιεί τις γραμματοσειρές του υπολογιστή του χρήστη ώστε να του είναι πιο οικείο. Οι εικόνες έγιναν επίσης πιο μεγάλες, όχι όμως και οι διαφημίσεις. Όπως αναφέρει και εκπρόσωπος στο Mashable, οι αλλαγές είναι καθαρά οπτικές και δεν επηρεάζουν το τρόπο που εμφανίζονται οι διαφημίσεις.

Τα εικονίδια στο «ανθρώπους που ίσως γνωρίζεις», στο «ενημέρωση κατάστασης» και στο «προσθήκη εικόνων/βίντεο» είναι επίσης πιο μεγάλα. Το Re/code εξηγεί πως οι παραπάνω αλλαγές έγιναν λόγω της κακής κριτικής του περσινού ανασχεδιασμού ο οποίος ήθελε το κοινωνικό δίκτυο να μοιάζει με την έκδοση για κινητά και tablets.

Όπως και να έχει, η νέα αυτή εμφάνιση θα έρθει στους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.