Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Facebook Θα Ενημερώνει Όταν Η Κυβέρνηση Παραβιάζει Λογαριασμούς

Από εδώ και πέρα όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να παραβιάσει τον λογαριασμό σας, το Facebook θα σας ενημερώνει.

Η εταιρία πίσω από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι θα ενημερώνει τους χρήστες όταν το site πιστεύει πως ο λογαριασμός τους «έχει γίνει στόχος ή έχει παραβιαστεί από έναν εισβολέα που πιστεύουν ότι δουλεύει για τη κυβέρνηση.» Η εταιρία είπε ότι οι χρήστες που δέχονται επίθεση θα λαμβάνουν μια ειδοποίηση η οποία θα τους ενημερώνει για τον πιθανό κίνδυνο και θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το ‘Login Approvals’ για πιστοποίηση δύο βημάτων κατά την είσοδο στο δίκτυο.

Με το ‘Login Approvals’ ενεργό, ο χρήστης πρέπει να λάβει ένα μήνυμα στο κινητό του με έναν τυχαίο κωδικό που θα πρέπει να εισάγει στο Facebook κατά την είσοδό του για να συνδεθεί. Πολύ απλά, αν ο hacker δεν έχει πρόσβαση στο κινητό του θύματος δεν μπορεί να εισέλθει ακόμα και όταν βρει τον κωδικό του.

Η Facebook είπε ότι ‘συνεχώς παρακολουθεί τους χρήστες’ για ‘πιθανή κακόβουλη κίνηση.’

Τέλος, ανέφερε ότι συνεχώς παίρνουν βήματα για να ασφαλίσουν τους λογαριασμούς που πιστεύουν ότι έχουν παραβιαστεί και έτσι αποφάσισαν να ενσωματώσουν μία ακόμη ειδοποίηση αν έχουν ισχυρή υποψία ότι η επίθεση χορηγείται από την κυβέρνηση. «Το κάνουμε επειδή αυτοί οι τύποι επιθέσεων είναι πιο εξελιγμένοι και επικίνδυνοι από τους άλλους.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: