Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Facebook Paper: Όλα Τα Νέα Φίλων Σε Μία Εφαρμογή

Η Facebook λανσάρει μια ολοκαίνουργια εφαρμογή η οποία προτίθεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαβάζεις τα νέα φίλων σου – το Facebook Paper.

Ο κύριος στόχος του Facebook Paper είναι να βοηθήσει τους χρήστες να εξερευνήσουν και να μοιραστούν τις ιστορίες των φίλων τους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τι είδους posts να εμφανίζει η εφαρμογή, αλλά δεν μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένα θέμα ή συγκεκριμένες πηγές που θέλουν να ακολουθούν, όπως στο Flipboard ή στο Feedly.

Η εφαρμογή δεν έχει πολλά κουμπιά ή άλλα στοιχεία. Απλά εμφανίζονται οι κάρτες, που ουσιαστικά είναι τα posts των φίλων σου (εικόνες, βίντεο, απλά posts κτλ), και κάτω από αυτές υπάρχουν τα κλασικά κουμπιά για Like, σχόλιο ή διαμοιρασμό. Τα πάντα γίνονται με χειρονομίες.

Η Facebook λέει ότι εργάζονται 9 μήνες επάνω στο Facebook Paper και βοήθησαν επίσης οι προγραμματιστές των Letterpress και Tweetie. Η εφαρμογή δυστυχώς θα λανσαριστεί στις 3 Φεβρουαρίου μόνο στις ΗΠΑ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: