Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Facebook Paper: Η Νεα Υπηρεσια Του Facebook

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το Flipboard φαίνεται ότι θα αποκτήσει ανταγωνιστή καθώς η Facebook είναι έτοιμη να ανακοινώσει την νέα της υπηρεσία, το Facebook Paper.

Το Facebook Paper είναι μια υπηρεσία ανάγνωσης ειδήσεων στα πρότυπα του Flipboard ειδικά σχεδιασμένη για φορητές συσκευές. Ακόμη όμως δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει σε ξεχωριστή εφαρμογή ή σε μορφή ιστοσελίδας σχεδιασμένη για smartphones και tablets. Με το Paper ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε πληθώρα ειδήσεων ακόμα και από κορυφαίες εφημερίδες όπως οι New York Times και Washington Post.

Η εφαρμογή αυτή είναι μια πολυετής προσπάθεια από τους ανθρώπους πίσω από το News Feed και του μεγάλου ανασχεδιασμού που είχε ανακοινώσει η εταιρεία πριν ένα χρόνο, η οποία όμως είχε καθυστερήσει σκοπίμως εξαιτίας της στασιμότητας που παρατηρήθηκε στην ενασχόληση των χρηστών με το News Feed. Αναμένουμε λοιπόν να το δούμε στις οθόνες των συσκευών μας και αν καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση των χρηστών. Μόλις έχουμε νεότερα επί του θέματος θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: