Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Νέοι Χρησιμοποιούν Το Facebook Όλο Και Λιγότερο

Facebook

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 3ου τριμήνου ανακοινώθηκαν για το Facebook και η εταιρεία κατέγραψε 2 δις κέρδη. Το Facebook και οι επενδυτές του ανησυχούν όμως για κάτι άλλο. Οι νέοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο όλο και λιγότερο!

Για τον κάθε μήνα του τριμήνου, 1,19 δις χρήστες ήταν ενεργοί και 728 εκατομμύρια ενεργοί καθημερινά. Οι νέοι όμως δεν αποτελούν και το μεγαλύτερο ποσοστό. Άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter και το Snapchat προτιμούνται από τους χρήστες έναντι του Facebook και για αυτόν το λόγο το Instagram εξαγοράστηκε από την εταιρεία του Zuckerberg, για να αυξήσει τα ποσοστά του.

Υπάρχουν φήμες ότι και το Snapchat θα εξαγοραστεί από την εταιρία, όπως επίσης φημολογείται πιθανή εξαγορά της BlackBerry για να υλοποιηθεί επιτέλους το όραμα του Zuckerberg για το δικό του smartphone στην αγορά, μετά την τεράστια αποτυχία του πρώτου και μοναδικού -προς το παρών- Facebook phone, HTC First. Λέτε να ανακάμψει το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο ή άρχισε το τέλος του;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: