Θετικά Στοιχεία Για Το Facebook Με 1,23 Δισ. Χρήστες Το Μήνα

Θετικά Στοιχεία Για Το Facebook Με 1,23 Δισ. Χρήστες Το Μήνα

Μπορεί οι προβλέψεις από διάφορες έρευνες να είναι δυσοίωνες όσον αφορά το μέλλον του Facebook, προς το παρών όμως δείχνει να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά.

Ο δημοφιλέστερος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε θετικά οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του 2013 που τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, η εταιρία σημείωσε έσοδα $2,59 δισεκατομμυρίων, δηλαδή αύξηση 63 τοις εκατό σε σχέση με τα $1,59 δισεκατομμύρια του αντίστοιχου τριμήνου για το 2012. Επίσης, τα έσοδα από τις διαφημίσεις πήραν με την σειρά τους ανοδική πορεία και κυμάνθηκαν στα $2,35 δισεκατομμύρια γνωρίζοντας αύξηση 76 τοις εκατό σε σχέση με πέρσι.

Η εταιρία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη και για έναν επιπλέον λόγο. Το Facebook δείχνει να εδραιώνει την παρουσία του στις φορητές συσκευές και να προτιμάται από τους χρήστες. Έτσι αποδεικνύουν οι αριθμοί, καθώς το 53 τοις εκατό των εσόδων από τις διαφημίσεις προέρχεται από την χρήση του στις φορητές συσκευές. Επιπλέον, η εταιρεία φιλοξενεί 945 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα σε φορητές συσκευές με την ημερησία χρήση να ανέρχεται στους 556 εκατομμύρια χρήστες κατά μέσο όρο τον Δεκέμβριο. Συνολικά οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα ανέρχονται στους 1,23 δισεκατομμύρια.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.