Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Facebook Say Thanks: Στείλε Και Εσύ Κάρτα Ευχαριστηρίων Με Την Μορφή Βίντεο

Facebook Say Thanks

Το Facebook, με αφορμή την Ημέρα Των Ευχαριστηρίων που εορτάζεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει ένα προσωπικό βίντεο και να το στείλει σε οποιονδήποτε φίλο του, για να του εκφράσει με αυτόν τον τρόπο τις ευχαριστίες του. Το βίντεο φυσικά είναι ειδικά διαμορφωμένο με την ανάλογη γιορταστική διάθεση.

Για τη δημιουργία ενός βίντεο Say Thanks, ο χρήστης πρέπει να επισκεφθεί τη διεύθυνση facebook.com/thanks και να ορίσει τον φίλο του προς “ευχαριστία”. Το Facebook αυτόματα δημιουργεί το βίντεο, δίνοντάς την δυνατότητα για επιλογή διαφορετικού θέματος, προσθήκης φωτογραφιών και δημοσιεύσεων που εκπροσωπεύουν την σχέση τους. Έπειτα ο χρήστης πατά «Share», ενώ πριν τη δημοσιοποίηση μπορεί να προσθέσει ένα συνοδευτικό μήνυμα. Το βίντεο εμφανίζεται στο προφίλ του και φυσικά στο προφίλ του επιλεγμένου φίλου.

Το Say Thanks κυκλοφορεί στην έκδοση του Facebook για υπολογιστές και κινητά σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά και Τουρκικά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: