Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Slingshot, Η Απάντηση Του Facebook Στο Snapchat

Σύμφωνα με την Financial Times, η Facebook ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Snapchat με κωδική ονομασία Slingshot! Η εταιρία μέσα στο 2013 είχε προσπαθήσει να εξαγοράσει το Snapchat για το ποσό των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να πείσει την ομάδα πίσω από την υπηρεσία.

Η αμερικάνικη εταιρία φέρεται να ετοιμάζει Slingshot, όπως το αποκαλεί, και εφόσον είναι ο ανταγωνιστής του Snapchat θα έχει και παρόμοια λειτουργία. Δηλαδή δευτερόλεπτα μετά την αποστολή του μηνύματος ή της εικόνας/βίντεο, αυτό θα ‘αυτοκαταστρέφεται.’ Επόπτης του ‘απόρρητου’ project είναι ο ίδιος ο Mark Zuckerberg και αν η Financial Times είναι σωστή, μπορεί και μέσα στο μήνα να το δούμε να ανακοινώνεται. Η εφαρμογή θα είναι αυτόνομη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ενσωματωθεί στο Facebook app ή στο Facebook Messenger.

Η Facebook Inc ούτε έχει σχολιάσει τις φήμες, ούτε έχει προγραμματίσει κάποια εκδήλωση για να το παρουσιάσει. Ακόμα. Μόλις υπάρχει κάτι επίσημο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: