Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Facebook Timeline: Αυτόματη Αναβάθμιση Σε Όλους Τους Χρήστες

Το Facebook Timeline είναι ο νέος τρόπος που εμφανίζονται τα προφίλ του Facebook, και αυτός θα εφαρμοστεί αυτόματα και υποχρεωτικά σε όλους τους χρήστες.

To Facebook Timeline, ή Χρονολόγιο στα ελληνικά, ήταν προαιρετικό μέχρι τώρα, έτσι σε όποιον του άρεσε μπορούσε να μπει σε μία σελίδα του Facebook και να του ενεργοποιηθεί. Το Χρονολόγιο όμως τώρα θα ενεργοποιηθεί σε όλους για να έχει η Facebook ένα ενιαίο σύστημα για ευκολότερη τροποποίηση και προσθήκη νέων λειτουργιών, όπως αυτή των Open Graph εφαρμογών.

Η μετάβαση στο Timeline θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και ο χρήστης 7 μέρες πριν τη μετάβαση θα λάβει σχετικό ενημερωτικό e-mail.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: