Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Facebook Τα Βάζει Με Το YouTube

Η Facebook αρχίζει να κάνει το ομώνυμο κοινωνικό της δίκτυο πιο φιλικό προς τα βίντεο για να μπορούν οι χρήστες να βλέπουν εύκολα βίντεο από φίλους και σελίδες που ακολουθούν.

Η εταιρία ανακοίνωσε τη ροή Βίντεο στην οποία φαίνονται αποκλειστικά τα βίντεο που ανεβαίνουν από τους φίλους του χρήστη και της σελίδες που έχει κάνει Like. Θα εμφανίζονται και ‘προτεινόμενα βίντεο’ από άλλες σελίδες μέσα στα οποία θα βρίσκονται και διαφημίσεις. Επίσης το βίντεο θα μπορεί να εμφανίζεται σε μικρό παράθυρο στο πάνω μέρος της οθόνης για να μπορεί ο χρήστης να πλοηγηθεί στο δίκτυο ενώ το παρακολουθεί.

Στον ιστότοπο του Facebook το κουμπί για τη ροή Βίντεο θα εμφανίζεται στα αριστερό μέρος της οθόνης (μαζί με τα αγαπημένα), ενώ στις εφαρμογές των smartphones θα αντικαταστήσει το κουμπί Messenger στη μπάρα. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι το δοκιμάζει ‘με μια μικρή ομάδα ανθρώπων’ που έχουν iOS συσκευές οπότε θα αργήσουμε να το δούμε. Τέλος, η Facebook ανακοίνωσε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να εμφανίζονται ‘προτεινόμενα βίντεο’ στη ροή ειδήσεων και στο web και στην εφαρμογή για Android.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: