Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Ο Firefox 24 Για Υπολογιστές Και Android

Firefox 24 Browser on Mac

Τον Firefox 24 έκανε διαθέσιμο για λήψη η Mozilla και όσοι έχετε Windows, Mac, Linux ή Android μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση ή να τον κατεβάσετε.

Το Firefox 24 για υπολογιστές δεν φέρνει τίποτα αξιοσημείωτο, ωστόσο η έκδοση για το Android φέρνει αρκετά πραγματάκια. Η νέα έκδοση βασίζεται στο πρωτόκολλο WebRTC με το οποίο ο χρήστης μπορεί να κάνει φωνητικές κλήσεις ή τηλεδιασκέψεις μέσα από τον browser. Επιπρόσθετα, όσοι έχουν NFC στις συσκευές τους μπορούν να ανταλλάξουν με όλους μέσω NFC τις ανοιχτές καρτέλες άμεσα, έχει βελτιωθεί το Quick Share για διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω Twitter, Facebook, email ή SMS, έχει προστεθεί η δυνατότητα επιλογής γραμματοσειράς και η λειτουργία Day/Night για καλύτερο διάβασμα κειμένου τη μέρα ή το βράδυ.

Μπορείς να κατεβάσεις το νέο Firefox από εδώ για υπολογιστές και εδώ για το Android.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: