Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διαθέσιμο Το Firefox for Windows 8 Touch Beta Ειδικά Για Οθόνες Αφής

Μια ξεχωριστή έκδοση του Firefox για Windows 8 ειδικά για συσκευές με οθόνες αφής είχε υποσχεθεί η Mozilla και τώρα, επιτέλους, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το Firefox for Windows 8 Touch Beta. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται μετά από μέρα μετά την αποκάλυψη του Firefox Launcher για Android συσκευές.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Mozilla Ετοιμάζει Τον Firefox Launcher Για Το Android

Όλο το γραφικό περιβάλλον του Firefox for Windows 8 Touch Beta όπως θα περίμενες είναι σχεδιασμένο για να μπορεί αυτός που έχει οθόνη αφής ή tablet να μπορεί να το χειριστεί άνετα. Μεγάλα εικονίδια, αρχική σελίδα με πλακίδια και περιβάλλον παρόμοιο με τον τελευταίο Internet Explorer για αφή είναι από τα πράγματα που συναντάει ο χρήστης. Pinch to zoom δεν θα μπορούσε να λείπει.

Παρότι ο τίτλος του Firefox λέει «beta», το πρόγραμμα είναι αρκετά ολοκληρωμένο ώστε ο χρήστης να έχει ιστορικό, σελιδοδείκτες, κορυφαία sites και την Awesome Bar. Πέρα από αυτά, ενσωματώνει και στοιχεία από τα Windows 8, όπως το Windows Share για διαμοιρασμό ιστοσελίδων με τη χρήση των εγκατεστημένων εφαρμογών, και το Snap για να μπορεί να σερφάρει ενώ χρησιμοποιεί μια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα.

Μπορείς να κατεβάσεις το Firefox for Windows 8 Touch Beta από εδώ δωρεάν.

Πηγή

  • Σημείωση: Το Tech Community πλέον διαθέτει forums και μπορείς να γράφεις εδώ ό,τι θέλεις!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: