Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Firefox Hello: Η Απάντηση Του Mozilla Στο Skype

Firefox

Το ίδρυμα Mozilla ανακοίνωσε το Firefox Hello σαν απάντηση στο Skype και τις υπόλοιπες υπηρεσίες βίντεο-κλήσεων και τηλεφωνικών κλήσεων.

Το Firefox Hello θα προστεθεί στις επόμενες εκδόσεις του Firefox και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ισπανικό πάροχο Telefonica ο οποίος παρέχει τη πλατφόρμα TokBox που βασίστηκε το Hello και υποστηρίζει τα κινητά με Firefox OS. Το Hello δεν απαιτεί κανένα πρόσθετο στο λειτουργικό ή στον browser για να λειτουργήσει, ο χρήστης δεν χρειάζεται να έχει λογαριασμό για να συνδεθεί και να πραγματοποιήσει κλήσεις, και είναι συμβατό με όλους τους browsers που υποστηρίζουν το WebRTC (Web Real Time Communication), όπως ο Chrome ή ο Opera.

Εκπρόσωπος της Telefonica αναφέρει:

«Το Firefοx Hello καθιστά εύκολη την επικοινωνία μεταξύ φίλων και της οικογένειας που δεν έχουν την ίδια υπηρεσία βίντεο-κλήσεων. Πραγματοποιεί δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο λογισμικό, πρόσθετο ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό.»

Το Hello ενσωματώθηκε στην beta έκδοση του Firefox 34 την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για Windows, Mac και Linux από την επίσημη ιστοσελίδα του Firefox. Σε ‘σταθερή’ έκδοση του φυλλομετρητή θα ενσωματωθεί μέσα «στις επόμενες εβδομάδες.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: