Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Πρώτη Τηλεοπτική Διαφήμιση Του iPhone 5s

Apple - iPhone 5s - TV Ad - Metal Mastered

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple έπαιξε στις τηλεοράσεις των ΗΠΑ την πρώτη διαφήμιση του iPhone 5s. Με τίτλο “Metal Mastered”, η διαφήμιση επικεντρώνεται στο χρυσό χρώμα του κινητού.

Η διαφήμιση δείχνει ένα χρυσό υγρό να παίρνει την μορφή του iPhone 5s και μόλις ολοκληρωθεί το σχήμα, το κινητό παίρνει ζωή με το iOS 7 και κάποιος το ξεκλειδώνει με το δάχτυλό του, μέσω του αισθητήρα Touch ID. Όπως και άλλες διαφημίσεις της Apple, και αυτή είναι φτιαγμένη σε ένα μεγάλο μέρος (αν όχι και ολόκληρη) στον υπολογιστή. Πάτα παρακάτω για την δεις.

Η “Metal Mastered” θυμίζει αυτή του iPhone 5c όπου και πάλι χρωματιστό υγρό μετατρέπεται σε iPhone δείχνοντας τις χρωματικές επιλογές του 5c. Λογικά μετά η Apple κυκλοφορήσει και διαφημίσεις με πραγματικό κόσμο που κρατάει το iPhone 5s.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: