Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πρώτη Εικόνες του Galaxy Gear Αποδεικνύουν ότι η Samsung Δεν Έχει Καμία Αίσθηση του Σχεδιασμού

Samsung Galaxy Gear Smartwatch leak

Όταν πρωτοείδα τις εικόνες στο Twitter προσωπικά νόμιζα ότι ήταν κακό Photoshop, αλλά όχι η Samsung όπως φαίνεται πραγματικά ετοιμάζει το Galaxy Gear και είναι αυτό στις φωτογραφίες που προέρχονται από το VentureBeat.

Τα παιδιά από το VentureBeat τράβηξαν τις φωτογραφίες από ένα διαφημιστικό βίντεο, λογικά για να μάθουν οι εργαζόμενοι της Samsung το Galaxy Gear και τις δυνατότητες του, και ύστερα τις ανέβασαν στο site τους για να το μάθουμε και εμείς πριν την ανακοίνωσή του.

Η οθόνη του έξυπνου ρολογιού της Samsung είναι περίπου 3-ιντσών, όπως γράφει το βίντεο, επαληθεύοντας τις προηγούμενες φήμες που ήθελαν να έχει 2,5-ιντσών με ανάλυση 320×320 οθόνη. Σχεδιαστικά θυμίζει ένα μικρό Galaxy smartphone. Το πρόσωπο που διέρρευσε τις πληροφορίες είναι μια γυναίκα και λέει ότι η συσκευή είναι σαφώς σχεδιασμένη για τους άνδρες. Είναι ογκώδες, και πάρα πολύ μεγάλο για τον καρπό μιας γυναίκας.

Άλλες πληροφορίες για το Gear το θέλουν σαν μία συσκευή για υγεία, ώστε να συνδέεται και στην εφαρμογή της Samsung, S Health. Διαθέτει έλεγχο καρδιακού ρυθμού, και συνδυάζει δεδομένα με ένα βηματόμετρο και τη πρόσληψη θερμίδων για να μπορούμε να παρακολουθούμε την υγεία μας. Επίσης μπορείς να δεις τις κλήσεις, άμα έχεις Samsung Android/Tizen συσκευή με το S Voice μπορείς να ‘δώσεις’ εντολές και γενικότερα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα που θα έκανες με το κινητό.

Αν ο σχεδιασμός είναι απαίσιος, τότε το ίδιο απαίσια είναι και η μπαταρία αφού από φήμες -που επαλήθευσε το βίντεο- ξέρουμε πως δεν θα κρατάει πάνω από 10… ώρες! Έτσι μαζί με το κινητό θα πρέπει να φορτίζεις και το… ρολόι καθημερινά.

Το Gear αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Note 3 σε μερικές μέρες στην έκθεση IFA.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: