Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Πρώτο Tizen Smartphone Έρχεται Σύντομα Με 3.2MP Κάμερα

tizen samsung

Το πρώτο Tizen smartphone της Samsung, το Samsung Z, δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις αγορές και τώρα η κορεάτικη εταιρία επαναπροσδιορίζοντας τις απαιτήσεις που έχει από το λογισμικό της, περνάει σε ρεαλιστικότερες κινήσεις με σκοπό να πλασάρει επιτέλους το Tizen OS. Έτσι, η Samsung επιδιώκει πλέον την κυκλοφορία του λογισμού της σε οικονομικές συσκευές χαμηλών τεχνικών χαρακτηριστικών που θα κυκλοφορούν κυρίως σε αναδυόμενες αγορές, όπως αυτή της Ινδίας. Η εταιρία θα ακολουθήσει στρατηγική παρόμοια με το Android One της Google, δηλαδή συσκευές με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά, σε τιμές που θα κυμανθούν περίπου τα 100 δολάρια, σε συνεργασία με τοπικούς κατασκευαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SamMobile, το πρώτο smartphone με Tizen θα κυκλοφορήσει στην Ινδία τον Νοέμβριο και θα διαθέτει κάμερα 3.2MP, υποδοχή για δύο κάρτες SIM, ραδιόφωνο FM και θα τρέχει με το Tizen 2.3. Το μεγάλο πρόβλημα της πλατφόρμας είναι η εμφανής έλλειψη εφαρμογών, αλλά το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται πιθανότατα δεν θα δώσει μεγάλη έμφαση σε αυτό το μειονέκτημα και ίσως η εδραίωση του Tizen OS στα οικονομικά μοντέλα τραβήξει το ενδιαφέρον των προγραμματιστών.

Πηγή: SamMobile

Μοιράσου το με τους φίλους σου: