Εμφανίστηκε Η Πρώτη Φωτογραφία Του LG G3;

Εμφανίστηκε Η Πρώτη Φωτογραφία Του LG G3;

Η παραπάνω φωτογραφία που βλέπετε ενδέχεται να είναι η πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε από την κάμερα της πολυαναμενόμενης κορεάτικης ναυαρχίδας, LG G3. Η προέλευση της φωτογραφίας αυτής είναι από ένα φόρουμ στο οποίο κάποιος ζήτησε την γνώμη των μελών, αν είναι συνετό να αγοράσει το δυνατό LG G2 ή να περιμένει το καλοκαίρι τον διάδοχό του αλλά και ποιες θα είναι ουσιαστικά οι διαφορές τους.

Η συζήτηση ξαφνικά απέκτησε τρομερό ενδιαφέρον, καθώς ο χρήστης «Geek» έγραψε ως απάντηση ότι το LG G3 δοκιμάζεται από έναν φίλο του για έναν πάροχο και ότι θα του στείλει μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες από την κάμερα του κινητού! Έτσι δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία. Επίσης ανέφερε ότι ο αισθητήρας της κάμερας του LG G3 θα είναι ίδιος με αυτού του LG G Pro 2, δηλαδή 13ΜΡ με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Η φωτογραφία είναι εκπληκτική, με φοβερή λεπτομέρεια και διαστάσεις 4160×2342. Είναι τραβηγμένη από το μοντέλο LG-D972, που ίσως θα αποτελέσει το LG G3 της Sprint. Για το τέλος, ο «Geek» μας έδωσε την πληροφορία ότι η συσκευή ίσως κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Ελπίζουμε να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες για την ναυαρχίδα της LG σύντομα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.