Η Πρώτη Φωτογραφία Του Sony Xperia Z1S

Η Πρώτη Φωτογραφία Του Sony Xperia Z1S

Sony Xperia Z1S leak

Το Sony Xperia Z1S φημολογείται πως είναι το πρώτο ‘mini’ κινητό με ‘max’ χαρακτηριστικά, και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε αυτοπροσώπως, για πρώτη φορά.

Το Xperia Z1S όπως λέγεται, θα διαθέτει οθόνη 4,3-ιντσών και είναι η μικρότερη έκδοση του Xperia Z1 χωρίς χαμηλότερα χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι κρατάει το ίδιο Snapdragon 800 SoC με την ναυαρχίδα της Sony, την εντυπωσιακή 20-megapixel κάμερα με μεγαλύτερο αισθητήρα από τα συνηθισμένα κινητά για καλύτερες λήψεις και το ίδιο κομψό σώμα ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Μιας και είναι μικρό, το Xperia Z1S έχει αλλάξει λίγο. Η ανάλυση της οθόνης έχει πέσει στα 720 x 1280 pixels (HD) από τα 1080 x 1920 (full HD) στο Z1, όμως ακόμα διαθέτει 340ppi που είναι ένας πολύ καλός αριθμός για πίξελ ανά ίντσα. Η μπαταρία επίσης έχει μειωθεί για να χωρέσει στο πιο μικρό σώμα, και για αυτό αντί για 3000mAh έχουμε 2300mAh.

Τώρα διέρρευσε μια εικόνα που βρέθηκε τυχαία σε σελίδα της Sony και έρχεται να επαληθεύσει αυτή από το evleaks. Πως σας φαίνεται;

Ενημέρωση: Κάποιοι λένε ότι πρόκειται απλά για το Xperia Z με κάποια θήκη.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.