Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

5-χρονος Πέρασε Τις Εξετάσεις Της Microsoft Για Επαγγελματίες

Ayan Qureshi

Ο νεώτερος ειδικός στους υπολογιστές ονομάζεται Ayan Qureshi, είναι 6 χρονών και ζει στο Coventry της Αγγλίας. Ο μικρός κατάφερε σε ηλικία μόλις 5 χρονών να περάσει τις εξετάσεις που θέτει η Microsoft για τους επαγγελματίες και θεωρείται πλέον Microsoft Certified Professional.

Ο Ayan μυήθηκε από μικρός στους υπολογιστές από τον πατέρα του ο οποίος είναι σύμβουλος σε θέματα IT, και η μητέρα του ασχολείται με την ιατρική. Ο πατέρας συνειδητοποίησε ότι ο μικρός ‘απορροφούσε’ πολύ εύκολα τις όποιες πληροφορίες του έδινε και σιγά-σιγά του μάθαινε τα μέρη του υπολογιστή.

Σήμερα ο Ayan περνά 2 ώρες μπροστά από τον υπολογιστή του μαθαίνοντας διάφορα λειτουργικά συστήματα, εγκαθιστώντας προγράμματα και διαχειρίζοντας το δικό του δίκτυο που έχει στο σπίτι του. Ο Ayan ονειρεύεται να ιδρύσει τη δικιά του εταιρεία στην Αγγλία και μία μικρή πολιτεία στην Αγγλία αντίστοιχη με τη Silicon Valley η οποία θα λέγεται E-Valley.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: