Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Flow: Ένα Εναλλακτικό Ποντίκι Με Χειρονομίες

flow idiegogo

Το Flow είναι μια νέα συσκευή που προσφέρει στον χρήστη τις δυνατότητες ενός ποντικιού και νέες εξελιγμένες ικανότητες που κάνουν την διαχείριση των προγραμμάτων του υπολογιστή ευκολότερη. Το νέο gadget με τον κυκλικό, κομψό σχεδιασμό του, συνδέεται με τον σταθερό υπολογιστή ή το laptop μέσω της τεχνολογίας Bluetooth και μπορεί να προγραμματιστεί έτσι ώστε με απλές χειρονομίες να πραγματοποιεί τις συχνότερες συντομεύσεις σας.

Το Flow χαρίζει στον χρήστη ευχέρεια κινήσεων τόσο στον αέρα όσο και πάνω σε αυτό, ενώ αρχικά θα υποστηρίζει 30 εφαρμογές, μεταξύ άλλων τις Final Cut Pro X, Photoshop, Premiere, SoundCloud, Spotify και YouTube. Η εταιρία αναφέρει ότι οι λειτουργίες του αφορούν τους υπολογιστές, ενώ αργότερα θα αποκτήσει τη δυνατότητα να λειτουργεί επίσης σε εφαρμογές κινητών.

Για να γίνει το Flow πραγματικότητα, η εταιρία ζητά την χρηματοδότησή μας μέσω του Indiegogo. Ο αρχικός στόχος ήταν τα 50,000 δολάρια και μέσα σε 6 μέρες το ποσό έχει φτάσει τα 89,549 δολάρια. Η καμπάνια λήγει στις 3 Ιανουαρίου και όποιος ενδιαφέρεται για αυτή τη συσκευή μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: