Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Foursquare Χωρίζεται Σε 2 Ξεχωριστές Εφαρμογές

Η Foursquare Labs αποφάσισε να χωρίσει τις υπηρεσίες της σε δύο ξεχωριστές εφαρμογές, το γνωστό Foursquare και το νέο Swarm.

Το Swarm έχει σχεδιαστεί για να υπάρχει μαζί με το Foursquare app, αλλά δεν προσφέρει τα ίδια πράγματα. Κυρίως, στο Swarm δεν κάνεις check-in σε μέρη. Αυτό που έχει σχεδιαστεί να κάνει είναι να εμφανίζει τη τοποθεσία των φίλων σε πραγματικό χρόνο, να μπορείς να μοιράζεσαι τη δική σου τοποθεσία και να δημιουργείς εκδηλώσεις και λίστες με άλλους. Γενικά, το Swarm είναι ένα ‘ραντάρ’ για φίλους το οποίο θα σου λέει ποιος είναι πριν καν χτυπήσει το κουδούνι.

Το αρχικό Foursquare app θα προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για κοντινά καταστήματα και αφού δεν θα συγχωνευτούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε αυτό, θα μείνει απλό. Αν ανυπομονείτε να αρχίσετε την παρακολούθηση φίλων θα πρέπει να περιμένετε λίγο για την κυκλοφορία της εφαρμογής στα καταστήματα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: