Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μειώνεται Σημαντικά Η Παραγωγή Του iPhone 5c

Pink iPhone 5c

Δεν πάει πολύς καιρός που στην αγορά έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το νέο iPhone 5c δεν τα πάει και τόσο καλά στο θέμα των πωλήσεων όπως το αδερφάκι του, το iPhone 5s. Τώρα έρχονται τα παιδιά από το Digitimes να αποκαλύψουν πως θα μειωθεί σημαντικά η παραγωγή του 5c στα εργοστάσια της Foxconn στην Κίνα που έχουν αναλάβει την κατασκευή του.

Η παραγωγή του 5c πρόκειται να ‘πέσει’ από τις 50,000 μονάδες ανά ημέρα στις μόλις 8,000 μονάδες, νούμερο ασήμαντο για την παραγωγική ικανότητα των Κινέζων. Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι στο ίδιο εργοστάσιο κατασκευάζεται και το iPhone 5s, το οποίο συμφωνά με τους ανθρώπους του Digitimes, η Foxconn θα προβεί σε αύξηση της παραγωγής του.

Πλέον αναμένουμε να δούμε πως τα πηγαίνει το πλαστικό iPhone στις πωλήσεις. Η Apple ακόμα δεν έχει δώσει τα νούμερα των πωλήσεων και θέλουμε πολύ να μάθουμε πως τα πάει, ειδικά στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι το 5s είναι η ναυαρχίδα της Apple και αυτό που φέρνει πάντα τα μεγάλα έσοδα στην εταιρία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: