Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα μελλοντικά iPhone θα υποστηρίζουν τη τεχνολογία Li-Fi

iPhone 6S 3D Touch

Αν η Apple ξέρει να κάνει κάτι καλά είναι να “προβλέπει” το μέλλον και να προσαρμόζει αναλόγως τα νέα της προϊόντα. Για παράδειγμα ήταν από τις πρώτες που αφαίρεσαν τον DVD reader από τους υπολογιστές της, ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε laptop με USB Type-C και φημολογείται ότι θα αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών 3.5mm από το iPhone 7 για να γίνει πιο λεπτό.

Αν και οι πιο πρόσφατες αποφάσεις της έφεραν αντιδράσεις από όλη τη τεχνολογική κοινότητα, οι τελευταίες φήμες θα ενθουσιάσουν τους καταναλωτές. Οι φήμες ισχυρίζονται ότι τα μελλοντικά iPhone θα υποστηρίζουν τη τεχνολογία Li-Fi επειδή υπάρχουν αναφορές σε αυτή στη τελευταία έκδοση του λειτουργικού (iOS 9.1).

Η τεχνολογία Li-Fi θεωρείται ο διάδοχος του Wi-Fi. Το Li-Fi χρησιμοποιεί φως για να μεταδώσει δεδομένα αντί για τα ραδιοκύματα του Wi-Fi και για αυτό επιτυγχάνονται ταχύτητες 100 φορές πιο γρήγορες σε σχέση με του Wi-Fi! Στα εργαστήρια έχουν επιτευχθεί ταχύτητες 224 gigabits το δευτερόλεπτο, ενώ σε πραγματική χρήση οι ταχύτητες για μεταφορά δεδομένων αγγίζουν το 1GB κάθε δευτερόλεπτο. Δηλαδή μπορείτε να κατεβάσετε μια ολόκληρη ταινία μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Το AppleInsider αναφέρει ότι από το 2013 η Apple έχει πατεντάρει συσκευή που θυμίζει πομπό Li-Fi. Φυσικά δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει iPhone με υποστήριξη Li-Fi όμως είναι καλό σημάδι που η εταιρία ασχολείται, και σίγουρα τώρα που βγήκαν οι φήμες περισσότερες εταιρίες θα αρχίσουν την ενασχόλησή τους με αυτή τη τεχνολογία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: