Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy Gear 2 Είναι Ήδη Υπό Ανάπτυξη

Samsung Galaxy Gear

Η Samsung πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο της smartwatch, το Samsung Galaxy Gear, λέγοντας όμως ότι δουλεύουν ήδη στις επόμενες εκδόσεις, και συνεπώς στο Galaxy Gear 2.

Τώρα σύμφωνα με μία πηγή, το Samsung Galaxy Gear 2 είναι υπό ανάπτυξη από τους Κορεάτες και βεβαίως τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά δεν λείπουν από την ανανεωμένη έκδοση του ρολογιού για να το κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Η πηγή αναφέρει ότι το νέο Galaxy Gear 2 θα διαθέτει βελτιωμένη μπαταρία αφού η μίας μέρας αυτονομία του υπάρχον Gear είναι παραπάνω από απογοητευτική, και επίσης θα έχει και GPS chip.

Το Galaxy Gear 2 θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2014, συμπληρώνει η πηγή.

Το τωρινό Samsung Galaxy Gear διαθέτει 1,6-ιντσών Super AMOLED οθόνη ανάλυσης 320 x 320 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 800HMz με 512MB μνήμη RAM και 4GB χωρητικότητα, Bluetooth 4.0 LE, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, συν μια 315mAh μπαταρία και μια 1,9 megapixel κάμερα στο λουράκι.

Τα περισσότερα χαρακτηριστικά πιθανόν θα παραμείνουν τα ίδια, εκτός από την μπαταρία. Ελπίζουμε στην 2η γενιά να έχει βελτιωθεί επίσης και ο σχεδιασμός…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: