Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy Note 3 Στη Samsung Κοστίζει 233$ Για Να Φτιαχτεί

Samsung Galaxy Note III hands-on

Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι το Galaxy Note 3 κοστίζει στη Samsung 233$ για να το φτιάξει, περίπου 20$ παραπάνω από τη 3G έκδοση του Note 2. Το επιπλέον κόστος οφείλεται στη καλύτερη οθόνη, το γρήγορο επεξεργαστή και την αυξημένη μνήμη RAM.

Ο διάδοχος του Note 2 έχει μεγαλύτερη οθόνη (full HD 5,7-ιντσών SuperAMOLED), γρηγορότερο επεξεργαστή (τετραπύρηνο 2,3GHz Snapdragon 800) και ένα παραπάνω gigabyte στη RAM. Η Samsung και η Qualcomm είναι οι κυριότεροι προμηθευτές chip για το Galaxy Note 3 με τον επεξεργαστή, τα τσιπ baseband και άλλα ολοκληρωμένα κυκλώματα να προέρχονται από την Qualcomm και η μνήμη (και η RAM και η flash) να παράγεται από την ίδια τη Samsung. Άλλοι αξιοσημείωτοι πάροχοι είναι η Wacom, η οποία παρέχει την μονάδα ελέγχου digitizer και η Broadcom η οποία προμηθεύει το NFC chip.

Galaxy Note 3 cost

Η Samsung επέλεξε μια μεγαλύτερη 5-7-ιντσών οθόνη, και σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι τύπου PenTile όπως το Samsung Galaxy S4. Αυτή είναι το ακριβότερο κομμάτι του Note 3.

Το Samsung Galaxy S4 κοστίζει περίπου 214$ για την κατασκευή, ενώ το Note 2 κοστίζει 219$. Έτσι, σαφώς το Galaxy Note 3 είναι η πιο ακριβή συσκευή της Samsung, αλλά πωλεί επίσης πολύ περισσότερο. Η τιμή του εδώ στην Ελλάδα είναι στα 799€.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στη παραπάνω λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται άλλα έξοδα που είχε η εταιρία πριν την κυκλοφορία της συσκευής (όπως η ανάπτυξή της) και έξοδα που έχει για την αποστολή των συσκευών (πχ η μεταφορά). Όλα αυτά έχουν υψηλό κόστος που σύντομα η κορεάτικη εταιρία θα αποκαταστήσει από τις πωλήσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: