Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το iPhone 6s συντρίβει το Galaxy Note7 σε δοκιμή ταχύτητας

Ας συγκρίνουμε δύο κινητά: το ένα είναι φετινό με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 4GB RAM, ενώ το άλλο είναι ένα περσινό μοντέλο με διπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM. Αν ήταν να στοιχηματίσουμε για το ποιο από τα δύο είναι γρηγορότερο, σίγουρα θα διαλέγαμε το πρώτο επειδή έχει καλύτερο hardware, σωστά; Η λογική λέει αυτό, όμως αν συγκρίνουμε το περσινό iPhone 6s με το ολοκαίνουργιο Galaxy Note7 της Samsung, θα χάσουμε το στοίχημα!

Όπως αποκάλυψε ο YouTuber «PhoneBuff» σε ένα νέο του βίντεο, το iPhone 6s δεν είναι απλά πιο γρήγορο από το Note, αλλά πολύ πιο γρήγορο. Ο YouTuber στο βίντεο δοκιμάζει παιχνίδια και απαιτητικές εφαρμογές στις δύο συσκευές πραγματοποιώντας συγκρίσεις, και το το iPhone 6s τα καταφέρνει πολύ καλύτερα, σε σημείο το κινητό της Apple να ολοκληρώνει δύο γύρους δοκιμών, πριν καν το Note ολοκληρώσει τον πρώτο.

Σίγουρα δεν είναι η πιο δίκαιη σύγκριση για το Galaxy Note7 (π.χ. το λογισμικό μπορεί να μην είναι βελτιωμένο για το hardware του), όμως προκαλεί εντύπωση πως το Galaxy Note7 μένει πίσω σε βασικές διεργασίες, όπως επεξεργασία φωτογραφίας ή φόρτωση παιχνιδιών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: