Ανακοινώθηκε Το Samsung Galaxy Round, Το Πρώτο Κυρτό Κινητό

Ανακοινώθηκε Το Samsung Galaxy Round, Το Πρώτο Κυρτό Κινητό

Samsung Galaxy Round

Μετά την ανακοίνωση ότι βάζει σε μαζική παραγωγή κυρτές οθόνες, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Round, το πρώτο κυρτό κινητό με αυτές τις οθόνες! Η ανακοίνωσή του έγινε κάπως γρήγορα ώστε να προλαβαίνει την LG σε αυτό το νέο πόλεμο που ξεσπάει για κυρτά κινητά.

Το Samsung Galaxy Round ουσιαστικά είναι ένα Galaxy Note III χωρίς τη γραφικά S-Pen. Για αυτό έχει δέρμα στο πίσω μέρος, 5,7-ιντσών οθόνη και το ίδιο δυνατά χαρακτηριστικά.

Η Samsung όμως δεν έμεινε στη κυρτή οθόνη. Έχει εφοδιάσει το κινητό και με κάποια προγραμματάκια για να ‘παίζει’ ο χρήστης με αυτά και τη ξεχωριστή οθόνη του κινητού. Κάποια από αυτά είναι το Roll Effect με το οποίο όταν ο χρήστης γυρνάει το κινητό εμφανίζονται διάφορες βασικές πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και η στάθμη της μπαταρίας, το Gravity Effect που άμα κουνάς τη συσκευή εμφανίζονται διάφορα εφέ, το Bounce UX με το οποίο όταν παίζει ένα τραγούδι με κλειστή οθόνη και γείρεις το κινητό δεξιά ή αριστερά πηγαίνει στο επόμενο και προηγούμενο τραγούδι αντίστοιχα, και το Side Mirror που εμφανίζει τα τραγούδια άμα κουνήσεις δεξιά ή αριστερά το Round.

Μπορείς να δεις το Roll Effect στη πράξη στο παρακάτω βίντεο.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως είπαμε, έχουμε τα ίδια με το Note 3. Αυτό σημαίνει Super Flexible AMOLED full HD οθόνη 5,7-ιντσών με 386ppi, τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 800 επεξεργαστής στα 2,3GHz με 3GB RAM, 32GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτες microSD, 13-megapixel κύρια κάμερα και 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα, 2800mAh μπαταρία, 4G LTE, WiFi ac και Android 4.3 Jelly Bean με TouchWiz UI. Οι διαστάσεις είναι 151,1 x 79,6 x 7,9 χιλιοστά και το βάρος 154 γραμμάρια.

Το Samsung Galaxy Round παραδόξως, είναι οικονομικότερο από το Note 3, με τη τιμή του να έχει τεθεί στα 749€, σε αντίθεση με το τελευταίο Note που κοστίζει 799€. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στη Κορέα. Θα το αγοράζετε;

Να θυμίσουμε ότι περιμένουμε τη πρόταση της LG με ένα νέο τύπο μπαταρίας σε μορφή καλωδίου.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.