Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Το Samsung Galaxy S5 Θα Έχει 64-bit Επεξεργαστή

Samsung Galaxy S5 S4 hands-on

Μπορεί να μην δούμε το Galaxy S5 από την Samsung φέτος, όμως η διαρροές για αυτό ξεκίνησαν και μιλάνε για 64-bit επεξεργαστή!

Οι αναφορές λένε ότι το SoC του Exynos επεξεργαστή με 64-bit αρχιτεκτονική είναι στα τελικά στάδια της ανάπτυξής του και το Samsung Galaxy S5 είναι ο πρώτος υποψήφιος που θα χρησιμοποιήσει τον νέο αυτό επεξεργαστή της Samsung. Η εταιρία έχει κάνει γνωστό πως του χρόνου θα εισάγει τέτοια κινητά.

Ο συγκεκριμένος 64-μπιτος επεξεργαστής είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική ARM Cortex-A50 και θα προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερες επιδόσεις. Μαζί με το λανσάρισμά του οι προγραμματιστές και οι εταιρίες θα πρέπει να πάρουν φωτιά για προσφέρουν τις πρώτες 64-bit εφαρμογές τους οι οποίες θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του νέου CPU.

Άλλες πληροφορίες δεν διέρρευσαν για το Galaxy S5 οπότε δεν έχουμε τίποτα άλλο να μοιραστούμε μαζί σας. Μαζί με το S5 του χρόνου αναμένεται να ανακοινωθεί και ένα οκταπύρηνο HTC One που η HTC τώρα δοκιμάζει και αποκάλυψε το Tech Community πρώτο εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: