Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Galaxy S5: Θα Ανακοινωθεί Με Μεγάλη Μπαταρία Και Ταχεία Φόρτιση, Αλλά Όχι Στην MWC

Samsung Galaxy S4 Press Photo

Πριν από 2 ημέρες είδαμε την είδηση για τα ‘επιβεβαιωμένα’ χαρακτηριστικά του Galaxy S5 και τώρα έχουμε νέες που αφορούν για τη μπαταρία του κινητού. Επιπλέον, από άλλη πηγή, επαληθεύτηκε το γεγονός πως θα ανακοινωθεί πιθανότατα τον Μάρτιο σε εκδήλωση της Samsung στο Λονδίνο, και όχι στην έκθεση MWC στα τέλη του Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: “Επιβεβαιώθηκαν” Τα Χαρακτηριστικά Του Galaxy S5

Όσον αφορά τη μπαταρία του επερχόμενου Android smartphone, θα έχουμε μια ευχάριστη αναβάθμιση. Το Samsung Galaxy S4 όπως γνωρίζουμε διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 2600mAh, ενώ το νέο θα έχει εφοδιαστεί με μία στα 2900mAh. Όμως για να φορτίζει πιο γρήγορα, ο κορεάτικος κολοσσός της Πληροφορικής έχει κατασκευάσει ένα νέο τύπο μπαταρίας Li-Ion (ιόντων λιθίου) ο οποίος μπορεί να αποθηκεύσει 20% περισσότερη ενέργεια – όλα αυτά είναι πληροφορίες της πηγής. Έτσι θα μπορεί να έχει το χαρακτηριστικό ‘ταχεία φόρτιση’ ώστε μια πλήρη φόρτιση να μην διαρκεί παραπάνω από 2 ώρες, παρά τη μεγάλη χωρητικότητα.

Παρόλα αυτά η Samsung φέτος πρέπει να ανησυχεί. Η Sony θα μπει πολύ δυναμικά ανακοινώνοντας το Sony Xperia Z2 στην MWC και θα διαθέτει μια τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 3.700 mAh! Περισσότερα για αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ. Έτσι θα έχει έναν πολύ σοβαρό και απειλητικό ανταγωνιστή. Ποια από τις δύο θα καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα αυτή τη χρονιά;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: