Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Galaxy S5 Έρχεται Νωρίτερα Με Αναγνώριση… Ματιού

Samsung Galaxy S5 - Imagine the possibilities

Η κορυφαία κατασκευάστρια Android συσκευών εκεί έξω φαίνεται ότι έχει διαφορετικά σχέδια για το Galaxy S5 κυκλοφορώντας το πιο νωρίς με ένα νέο και ξεχωριστό χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με τις φήμες, το Galaxy S5 θα έρθει τον Ιανουάριο για να προλάβει τον ανταγωνισμό και ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του θα είναι η τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας του ματιού. Αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε σε ταινίες, όμως η Samsung θέλει να το ενσωματώσει και στα κινητά. Δεν γνωρίζουμε πόσο λειτουργικό και χρήσιμο θα είναι ώστε να το χρησιμοποιούμε συνεχώς, πχ ίσως να πρέπει να είναι πολύ κοντά στο μάτι και να κάνει λίγη ώρα ώστε να αναγνωρίσει το μάτι, όμως θα προσφέρει αυξημένη ασφάλεια και θα χτυπήσει την Apple με το Touch ID της που αναγνωρίζει το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, στο Galaxy S5 ίσως δούμε 64-bit επεξεργαστή και 16-megapixel κάμερα. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: