‘Επιβεβαιώθηκε’ Ο Αισθητήρας Δακτυλικών Αποτυπωμάτων Του Galaxy S5

‘Επιβεβαιώθηκε’ Ο Αισθητήρας Δακτυλικών Αποτυπωμάτων Του Galaxy S5

Το κεντρικό κουμπί για την επιστροφή στην αρχική οθόνη του Galaxy S5 θα αποκτήσει δύο λειτουργίες, τη κλασική και αυτή του… αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Σύμφωνα με το SamMobile, ένα blog που θεωρείται αξιόπιστο για τις διαρροές του, η Samsung αποφάσισε να τοποθετήσει τον αισθητήρα επάνω στο κεντρικό κουμπί.

Αν και η λειτουργία του αισθητήρα στο Galaxy S5 μας θυμίζει αυτού της Apple, δεν θα λειτουργεί το ίδιο. Σε αντίθεση με το Touch ID στο iPhone 5s όπου ακουμπάς το δάχτυλό σου στο κουμπί και το αναγνωρίζει, του S5 θα είναι σαν αυτό στα laptops και στο HTC One Max. Θα πρέπει να σύρεις το δάχτυλο από πάνω προς τα κάτω. Οι αναφορές όμως λένε ότι δεν θα μπορεί να αναγνωρίζει υγρά ή βρεγμένα χέρια, κάτι που μειώνει κατά πολύ την χρηστικότητά του.

Συνεχίζοντας την διαρροή, το SamMobile το οποίο έλαβε τις πληροφορίες από άτομο μέσα στην εταιρία, ισχυρίζεται πως η Samsung θα ενσωματώσει την δυνατότητα το ίδιο κινητό να αναγνωρίζει μέχρι και 8 διαφορετικά αποτυπώματα, πχ για άλλα άτομα της οικογένειας. Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να μπαίνει σε ένα Private Mode ώστε μόνο αυτός να έχει πρόσβαση σε διάφορους φακέλους και στον λογαριασμό του στη Samsung.

Τέλος, το blog πρόσθεσε ότι το Galaxy S5 θα δείχνει το δάχτυλό μας όταν το περνάμε πάνω από τον αισθητήρα, και επίσης ότι δεν θα έχει εικονικά πλήκτρα πλοήγησης επάνω στην οθόνη. Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το κινητό-ναυαρχίδα την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στην έναρξη της έκθεσης MWC 2014 η οποία θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.