Διέρρευσαν Τα Χαρακτηριστικά Του Galaxy S5;

Το CyanogenMod Δεν Θα Κυκλοφορήσει Για Το Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 Press Photo

Ένα νέο Samsung κινητό εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και φαίνεται ότι πρόκειται για το Galaxy S5 όπου ξεχωρίζει η υπερ-υψηλή ανάλυση της οθόνης του.

Το κινητό έκανε την εμφάνισή του στο GFXBench με κωδική ονομασία SM-G900S και μέσα από αυτά καταφέραμε να δούμε τι ετοιμάζει η κορεάτικη εταιρία. Ξεκινώντας να αναφέρουμε πως μόνο η οθόνη του είναι το πιο ‘προηγμένο’ χαρακτηριστικό του – ανάλυση 2560 x 1440 pixels! Αν οι προηγούμενες φήμες είναι σωστές, τότε η Samsung θα τοποθετήσει μια οθόνη 5,25-ιντσών και χάρη σε αυτό τον αριθμό των pixels φτάνει στα 560ppi νικώντας οποιοδήποτε άλλο smartphone! Σε άλλα χαρακτηριστικά, ωστόσο, έχουμε τα ‘συνηθισμένα’, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.5GHz, Adreno 330 GPU και Android 4.4 KitKat για λειτουργικό.

Το «the next big thing» της Samsung πλέον είναι ξεκάθαρο η οθόνη και θέλει να προλάβει τον ανταγωνισμό εντυπωσιάζοντας με αυτή την οθόνη. Άλλες φήμες για το Galaxy S5 θέλουν να έχει μεταλλικό σασί και 64-bit επεξεργαστή. Μόλις μάθουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.