Το Samsung Galaxy S5 Θα Έχει Αντοχή Σε Σκόνη Και Νερό

[ΦΗΜΕΣ] Έρχονται Αδιάβροχα Note 3 Active Και Galaxy S5

Samsung Galaxy S4 Active

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβει χώρα η εμπορική έκθεση MWC 2014 όπου θα παρουσιαστούν πάρα πολλά προϊόντα Πληροφορικής, και μέσα και σε αυτά το Galaxy S5. Το πολυαναμενόμενο κινητό από τη Κορέα θα ανακοινωθεί στις 24 του μηνός και οι διαρροές για αυτό δεν λένε να σταματήσουν. Μετά την ‘επιβεβαίωση’ του αισθητήρα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχουμε την διαρροή πληροφοριών σχετικά με την αντοχή του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: “Επιβεβαιώθηκε” Ο Αισθητήρας Δακτυλικών Αποτυπωμάτων Του Galaxy S5

Όπως λένε οι τελευταίες φήμες από πηγές στην Κορέα, το Galaxy S5 της Samsung θα έχει αντοχή σε σκόνη και νερό. Σε αντίθεση με τη σειρά S4 στην οποία έπρεπε να περιμένουμε να ανακοινωθεί το μοντέλο S4 Active το οποίο θα ενσωματώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, στη σειρά S5, το S5 θα τα ενσωματώνει από την αρχή. Αυτή είναι μια καλή κίνηση από τη Samsung ώστε να μειώσει τις παραλλαγές της Android ναυαρχίδα της, ενώ πλέον θα μπορεί να ανταγωνιστεί στο ίδιο κομμάτι και τα Xperia Z της Sony.

Αν και δεν αναφέρθηκε πως το κινητό θα πάρει πιστοποίηση για τα πρότυπα IP57 και IP58 όπως τα Xperia Z, η κορεάτικη πηγή αναφέρει πως “οι χρήστες θα μπορούν να καθαρίσουν την συσκευή με νερό, ενώ θα μπορεί να μείνει για μικρές περιόδους βυθισμένη στο νερό”.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.