Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Game of Thrones: Δείτε Πως Δημιουργήθηκαν Τα Γραφικά Στη Μάχη Με Τα ‘Ζόμπι’

(Προειδοποίηση: ακολουθούν spoilers) Η εντυπωσιακή σκηνή μάχης του Game of Thrones ‘Hardhome’ με τους white walkers, τους νεκρούς που μοιάζουν με ζόμπι και τους wildings έχει πάρα πολλά γραφικά εφέ, και το νέο βίντεο από την El Ranchito που ανέλαβε να τα δημιουργήσει το αποδεικνύει.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον Jon Snow να σκοτώνει έναν walker και να τον μετατρέπει σε κρύσταλλο, τον γίγαντα Wun Wun να διαλύει νεκρούς και να απομακρύνεται προς τη θάλασσα, έναν walker επάνω στο άλογό του και τη τεράστια στρατιά των νεκρών που ‘πλημμύρισε’ το χωριό. Αν και το GoT είναι η τηλεοπτική σειρά με το μεγαλύτερο budget, βλέπουμε ότι δεν βασίζονται πλήρως στα ψηφιακά γραφικά για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Kit Harington, ο ηθοποιός που έπαιζε (παίζει;) τον ρόλο του Jon Snow αναφέρει ότι η μάχη του επεισοδίου ‘Hardhome’ έχει τόσα πολλά CGI γραφικά που δεν έχει σχέση με οτιδήποτε άλλο έχουν κάνει στη σειρά. Πρόσθεσε ότι ήταν η πιο απαιτητική και κουραστική σκηνή στο GoT, και τους πήρε σχεδόν ένα μήνα να γυριστεί. Για τις δικές του σκηνές, δήλωσε ότι πρώτα έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν άντρα μέσα σε μια στολή (πράσινης οθόνης), μετά έναν δεύτερο άντρα (με zombie makeup) και τέλος έπρεπε να παλέψει μόνος του.

Η μάχη αυτή ήταν η πιο δαπανηρή σκηνή του Game of Thrones και χρειάστηκαν 50 ηθοποιοί να πάρουν μέρος για να γυριστεί. Μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: