Το Viago Είναι Η Φθηνότερη Εφαρμογή Πλοήγησης Της Garmin

Το Viago Είναι Η Φθηνότερη Εφαρμογή Πλοήγησης Της Garmin

Σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, η Garmin κυκλοφόρησε τη φθηνότερη εφαρμογή πλοήγησης της για κινητά τηλέφωνα. Το Viago.

Η εφαρμογή έχει κόστος μόλις €0.99 μέχρι τις 13 Ιουλίου (μετά ανεβαίνει στα €2) και διατίθεται για Android και iOS. Δυστυχώς σε αυτή τη τιμή παρέχονται μόνο τα απολύτως βασικά και για εξτρά πράγματα ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει, και μάλιστα ακριβά. Με το απλό ‘πακέτο’ ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πλοηγό μόνο με σύνδεση στο διαδίκτυο, οι turn-by-turn οδηγίες περιορίζονται μόνο για τη περιοχή του, υπάρχουν τα όρια ταχύτητας, οι καιρικές συνθήκες και η ρεαλιστική αναπαράσταση των διασταυρώσεων.

Αν, από την άλλη μεριά, ο χρήστης χρειάζεται επιπλέον πράγματα και μπορεί να πληρώσει για να αγοράσει τα εξτρά, θα μπορεί να κατεβάσει τους χάρτες για offline χρήση, θα μπορεί να δει ζωντανά πληροφορίες για τη κίνηση, θα έχει φωνητικές οδηγίες, θα μπορεί να πάρει οδηγίες βάση διακριτών σημείων αντί για ονόματα οδών (πχ “στρίψε δεξιά στον πύργο του ρολογιού”), θα έχει ειδοποίηση για κάμερες ταχύτητας και δυνατότητα προβολής Panorama 3D. Κάθε ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό κοστίζει €10!

Αν χρησιμοποιείτε Android μπορείτε να κατεβάσετε το Viago από εδώ και iPhone εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.