Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

GClient: Το πρώτο πρόγραμμα για το Google+ στο Windows

Όλοι έχουμε δει το Google+ και το πόσο αποδοτικό είναι αυτό όταν λειτουργεί στο εσωτερικό ενός φυλλομετρητή, αλλά τι γίνεται αν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε κατευθείαν από το desktop; Για αυτό δημιουργήθηκε το GClient, το πρώτο πρόγραμμα-client για το Google+. Αυτό το πρόγραμμα, για το Windows μόνο μέχρι στιγμής, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τα βασικά που θα έκαναν και στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μέσω ενός μικρού, αδιάκριτου παραθύρου.

Για να λειτουργεί το GClient, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για να παραλάβετε ένα κωδικό άδειας χρήσης. Έπειτα Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε το email σας (μην ανησυχείτε, οι δημιουργοί του προγράμματος είναι αξιόπιστοι). Τέλος θα λάβετε ένα email με το μοναδικό κωδικό άδειας χρήση, τον οποίο θα πρέπει να κάνετε επικόλληση στο GClient για να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τον G+ λογαριασμό σας. Μόλις πατήσετε Σύνδεση, το GClient θα τρέχει στο παρασκήνιο και θα εμφανίσει ένα εικονίδιο στη μπάρα εργασιών, ακόμα και όταν κλείσετε το παράθυρο.

Όταν συνδεθείτε, η εφαρμογή θα φορτώσει τα στοιχεία σας και θα είναι έτοιμη για χρήση. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Πηγή: RedMond Pie.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: