Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Geeksphone Revolution, Το Νέο Κινητό Με Firefox OS Και Android

Geeksphone Revolution teaser

Η Geeksphone είναι μια ισπανική εταιρία μέσα σε μία λίστα από εταιρίες που σίγουρα δεν έχεις ακούσει. Πρόσφατα συνεργάστηκε για να φτιαχτούν τα πρώτα Firefox κινητά και τώρα ανακοίνωσε το Geeksphone Revolution για να φέρει, όπως λέει, την επανάσταση.

Για το Geeksphone Revolution δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα όμως είμαστε σίγουροι πως δεν θα μιλάμε και για το «next big thing». Η εταιρία σκοπεύει να δώσει αυτό στη θέση του Peak+ με Firefox OS για όσους έχουν κάνει παραγγελία και ακόμα δεν το έχουν παραλάβει. Το Peak+ κόστιζε €149 και για να δίνει η ισπανική εταιρία το Geeksphone Revolution στη θέση του δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στη τιμή. Και σε αυτή τη τιμή σπάνια βρίσκεις κάτι πολύ καλό (βλ. Moto G).

Η Geeksphone έχει αποκαλύψει πως οι πελάτες θα μπορούν να διαλέξουν αν το Revolution θα τρέχει Firefox OS ή Android OS (και τα δύο θα είναι προ-εγκατεστημένα στη συσκευή). Και για τους προχωρημένους, θα μπορούν να διαλέξουν αν θέλουν και μια custom ROM βασισμένη στο Android (πχ OmniROM ή CyanogenMod) για να έχουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Η επίσημη ιστοσελίδα δυστυχώς δεν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο, οπότε θα έχουμε νέα ενημέρωση μόλις μας ανακοινώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά η Geeksphone ή διαρρεύσει κάτι.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: