Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Gionee Ετοίμασε Το Λεπτότερο Κινητό Στον Κόσμο

Gionee GN9005 leak

Η Gionee είναι η κινέζικη κατασκευάστρια εταιρία που το τελευταίο καιρό παρουσιάζει λεπτά κινητά. Μετά λοιπόν την παρουσίαση του Elife S5.5 στα 5.5 χιλιοστά, είναι έτοιμη να αποκαλύψει στον κόσμο το λεπτότερο κινητό.

Το όνομα του κινητού είναι Gionee GN9005 και σύντομα θα κατέχει τον τίτλο του λεπτότερου smartphone στο κόσμο, καθώς το πλάτος του είναι μόλις 5 χιλιοστά. Το κινητό αυτή στιγμή που θεωρείται το λιγότερο παχύ είναι το Vivo X3 στα 5.25 χιλιοστά, ενώ το αντίστοιχο της εταιρίας ονομάζεται Elife S5.5.

Το Gionee GN9005 μπορεί να έχει εξαιρετικά λεπτό σώμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει και χαμηλές επιδόσεις. Κουβαλάει μια HD AMOLED οθόνη 4.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz με 1GB RAM, 16GB χωρητικότητα, 8 megapixel κάμερα, 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 2050mAh. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν από τη καταχώρηση του κινητού στον οργανισμό πιστοποίησης της Κίνας TEENA. Η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουλίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: